ARGI+ este suplimentul ideal pentru sustinerea functiei CARDIOVASCULARE

ARGI+ este suplimentul ideal pentru sustinerea functiei CARDIOVASCULARE

Cifrele nu mint – sanatatea sistemului cardiovascular reprezinta o mare problema a lumii moderne. Vestea buna este ca expertii de pretutindeni, precum si nenumarate studii, sustin faptul ca o schimbare in dieta si in stilul de viata poate fi de mare ajutor. Dar, in lumea in care traim, intalnim la tot pasul obstacole care ne indeparteaza de un stil de viata sanatos. Cercetari recente efectuate asupra aminoacidului numit L-ARGININA si a unui compus-cheie la eliberarea caruia acesta ajuta ne arata ca persoanele al caror sistem cardiovascular are nevoie de sustinere, pot fi optimiste.

L-ARGININA sustine sistemul CARDIOVASCULAR

Acum douazeci de ani oamenii de stiinta au inceput sa dezvalui varietatea de roluri pe care L-Arginina le joaca in organismul uman. Unul dintre cele mai importante este ca sustine activitatea inimii si a vaselor de sange. Din acest motiv, multi experti recomanda cresterea dozei zilnice de L-Arginina. Astazi, consumatorii de pretutindeni se pot bucura de beneficiile L-Argininei folosind cel mai bun produs de pe piata pe baza de L-Arginina: ARGI+ de la Forever Living Products. Sesizand nevoia de sustinere a functiei cardiovasculare, Forever Living si-a mobilizat echipa de dezvoltare sa creeze un produs-premium pe baza de L-Arginina. Rezultatul a fost ARGI+, care se incadreaza perfect in seria produselor de calitate exceptionala”, ale companiei. Acum, consumatorii de pretutindeni se pot bucura de beneficiile lui. Nu numai compania sustine nevoia de ARGI+. Liderii companiei isi indreapta atentia asupra studiilor care prezinta beneficiile L-Argininei.

“Numeroase studii demonstreaza ca L-Arginina, mai ales atunci cand este consumata intr-un produs realizat cu multa grija, asa cum este ARGI+, aduce beneficii vizibile inimii, vaselor de sange si creierului”, spune Gregg Maughan, Presedintele Forever Living Products. Ïar beneficiile nu se opresc aici. Cele mai recente cercetari indica faptul ca ingredientele din ARGI+ aduc beneficii tuturor sistemelor majore din organism.”

 L-ARGININA si OXIDUL NITRIC: o echipa de Premiul Nobel

Asadar, cum sustine L-Arginina functia cardiovasculara? Sistemul cardiovascular, format din inima, vase de sange si sange, reprezinta o compilatie multifatetata de componente care indeplinesc numeroase functii, de la transportarea substantelor nutritive catre celulele organismului si pana la reglarea temperaturii corpului. L-Arginina sustine aceste functii, contribuind la crearea de Oxid Nitric (NO), un compus-cheie care ajuta sistemul cardiovascular sa functioneze la parametrii optimi. Recent aparute pe scena sanatatii si a stiintei, beneficiile oxidului nitric asupra inimii au fost explicate in cercetarea care a castigat Premiul Nobel pentru Fiziologie si Medicina in 1998. De atunci, cercetarile asupra L-Argininei, a oxidului nitric si a beneficiilor pe care acestea le aduc sanatatii au luat avant, producand sute de noi descoperiri pretutindeni pe glob.

“Nu este nici o surpriza ca studiul asupra NO a castigat premiul Nobel. In plus fata de sustinerea sistemului cardiovascular, NO stimuleaza functia sexuala, poate sustine sistemul muscular si osos, poate stimula sistemul nervos si functia imunitara si poate mari nivelul de energie al organismului”, explica Maughan.

NU POTI DA GRES cu ARGI+

Forever Living a profitat de aceste studii, pe care le-a imbogatit cu propria munca de cercetare, pentru a crea ARGI+. Steve Hatchett, Director General al Forever Nutraceutical explica faptul ca, prin utilizarea regulata de ARGI+, consumatorii se pot astepta la beneficii extraordinare pentru sistemul cardiovascular si pentru restul organismului.

“Consumatorii se pot bucura acum de toate beneficiile unui nivel crescut de oxid nitric, datorita acestui produs de calitate superioara pe baza de L-Arginina”, spune Hatchett. “Daca doriti sa va mentineti inima sanatoasa – sau chiar starea generala de sanatate – nu puteti da gres cu ARGI+.

Despre autor

nemadmin administrator